Vegan sushi

Sushi, maar dan plantaardig. Da’s beter voor jou én voor de zee.

Het traditionele Japanse gerecht, maar dan in een plantaardig jasje. Daar wordt iedereen vrolijk van! In deze kookworkshop leer je hoe je met nori (ook wel bekend als het groene goud) en rijst een feestmaal kunt creëren. Je ontdekt hoe je de rijst het beste kookt en op smaak brengt en maakt kennis met verschillende vullingen. Het rollen, snijden én opeten van de sushi maakt deze kookworkshop compleet. 


  • Verse, biologische ingrediënten 

  • Ambachtelijke bereidingstechnieken

  • Boordevol goede voedingsstoffen

  • Ontdek de mooiste smaakcombinatie

Een mooi 'prei-sje'

€ 65,00


Inclusief: 

  • Ontvangst met een hapje en drankje

  • Onbeperkt koffie, thee, water en sap

  • Alle ingrediënten van biologische kwaliteit

  • Recepten naderhand via de mail