odinKerstpakket actie

Cover boek Tsukemono definitief

In Japan worden tsukémono-pickles bij iedere maaltijd als bijgerecht gegeten. Het zijn gefermenteerde groenten, wat wij in het westen pickles noemen. Deze eeuwenoude methode is eenvoudig thuis toe te passen als toevoeging aan je maaltijd. Door het pickle-proces ontstaat een geconcentreerde smaak en de groenten worden enorm knapperig. Iedereen kan het. Met groente, zout en een pot of een pickle-pers kun je al aan de slag.

De pickle-pers
pickle pers premium mediumpickle pers glas 065Een pickle-pers is al jaren een bekend Item in de natuurvoeding en is een handig hulpmiddel om in no time gezonde en smakelijke pickles te maken. Door de druk en het zout wordt er vocht aan de groenten onttrokken. Groenten die gemengd worden met zout worden in de kom gedaan, de deksel wordt erop gezet, vervolgens aangedraaid en de pers doet het werk voor je.

Het kookboek
In Tsukémono leert kok en natuurvoedingskundige Peter van Berckel je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Je kunt kiezen uit meer dan vijftig - veelal vegan – traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken. Met klinkende namen zoals crispy kool en komkommer pickle, de pickle van de luie kok en de zeven goden van geluk pickle.

Het kookboek biedt een hernieuwde kennismaking met allerlei soorten groente. Door het fermentatieproces ondersteun je met deze pickles bovendien je spijsvertering en darmconditie. Als toegift geeft Peter van Berckel je handzame informatie over vitale, biologische voeding als boost voor je dagelijks leven.

Peter van Berckel
Peter van Berckel, medeoprichter van de Groene Academie, is fermentatie-expert met 30 jaar ervaring als natuurvoedingskundige en kok. Hij weet alles van het proces, de goede bacteriën, smaak, snijtechnieken en hij kan het in zijn boek zo overbrengen zodat jij thuis aan de slag kunt.

Als vriend van Odin biedt hij je 25% korting op een pickle-pers naar keuze bij aankoop van het kookboek.

Volg deze link voor uw bestelling:
https://petervanberckel.nl/winkel/

Kies het Tsukémono boek en je pickle-pers na keuze. Vul de Odin actiecode in en je ontvangt een korting van 25% op de pickle-pers. Deze actie is geldig t/m 15-01-2019.

gka_carrot.png