80 g speltbloem
1/2 dl yoghurt
1 theel zout
1 eetl nigellazaadjes
25-30 gr hiziki
sesamolie
3 uien
6 eetl appeldiksap
peper naar smaak
6 eetl tamari
- maak een deeg van speltbloem, yoghurt, zout en nigellazaadjes
- laat dit 45 min. rusten
- week de hiziki 30-45 min. in koud water en giet af
- schil en snipper de ui
- verhit een pan, voeg de olie toe en bak hierin de ui lichtbruin
- voeg de hiziki toe en bak 2-5 min. mee op een hoog vuur
- voeg diksap, tamari en peper toe
- voeg eventueel water toe voor een smeuïg geheel
- verwarm de oven voor op 200 ºC
- rol het deeg uit, snijd in 6 vierkantjes, verdeel de hiziki erover en vouw dicht.
- Plak de randen eventueel dicht met wat water.
- bak in 20 min. bij 200 ºC gaar en bruin