Wat ga je doen

Tijdens de basisopleiding Natuurkeuken werk je met natuurlijke, volwaardige biologische producten. Je leert hiermee lekkere en gevarieerde maaltijden te bereiden. Een groot deel (zo'n 80%) van onze receptuur is vegan en altijd vegetarisch. Daarnaast leer je gebak maken met gebruik van volwaardige melen en natuurlijke zoetmiddelen. De basis ingrediënten zijn granen, noten, zaden, peulvruchten, verse groentes, fruit, kiemen, zeewier, zuivel en eieren.

Wanneer je de kneepjes van de natuurvoedingskeuken leert beheersen, zal je merken dat deze keuken uitdagend en inspirerend is. Deze opleiding is praktisch van opzet, alles wat je leert, kun je direct in je eigen (gezins)keuken toepassen. Beroepsmatige toepassingen behoren daarbij ook tot de mogelijkheden. Voedingskundigen, diëtisten en therapeuten leren hun cliënten vakkundig begeleiden in de praktische omgang met natuurvoeding.

Een belangrijk onderdeel van deze opleiding is het leren koken van gerechten zonder daarbij een recept nodig te hebben. Dit is mogelijk door je zintuigen goed te gebruiken, je productkennis in te zetten en de juiste keukentechnieken te beheersen.

 

gka_pan.png