Opleiding De Natuurkeuken
De opleiding Natuurkeuken bestaat feitelijk uit twee modules. Bij de basisopleiding leer je de verschillende kook- & snij technieken, alles over de natuurvoedingskeuken, het rondmaken van de smaak, werken met de Vegachecklist en maak je iedere lesdag zelf een lunchgerecht waar je feedback op krijgt. De opleiding wordt afgesloten met een laatste lesdag waarvoor je een eindpresentatie van 20 minuten voorbereidt.

Bij de tweede module, de specialisatie of ook wel verdiepingsmodule, word je o.a. ook onderwezen in het plannen en uitvoeren van een kookworkshop en kookdemonstratie. Het leren plannen, voorbereiden en uitvoeren van een vegetarisch buffet voor evenementen van 10 tot 30 gasten behoort ook tot die lesstof. De exacte informatie over deze module, zoals data, prijs, locatie & inhoud van de module staat binnenkort op deze site.

De basisopleiding bestaat uit 14 dagen (13 lesdagen en een eindpresentatie-dag), telkens van 10.00 tot 17.00 uur op de maandag (inloop vanaf 09.30 uur). De leslocatie is een professionele kookstudio in Amersfoort, Het Kookcollege. 

De eerste volgende opleiding start september 2021.

Voorproefje?
Wil je eerst een voorproefje krijgen van onze opleiding? Schrijf je dan in voor onze Kookexperience.


Prijs
De prijs voor deze basisopleiding de Natuurkeuken is € 2.945,00 incl. 21% BTW.

Bij het lesgeld inbegrepen is de uitgebreide lesmap, al het lesmateriaal, begeleiding tijdens de lesdagen van twee docenten en het gebruik van alle verse, biologische ingrediënten. Van ons krijg je gratis koffie en thee en verder kun je onbeperkt gebruik maken van alle professionele apparatuur en materialen. Voor eigen rekening zijn alleen de benodigde literatuur, ingrediënten voor de lunchopdrachten, kokskleding en een koksmes.


Lokatie
Het Kookcollege in Amersfoort.
Parkeren in de buurt is gratis.

 

 

gka_carrot.png