Feestkoken

Feestelijke, vega(n) gerechten voor een geslaagd winter- of kerstmenu.

Samen, lekker eten. Dat staat centraal in de wintermaanden. Van een ouderwets gezellige pakjesavond met heerlijke hapjes tot een net even anders dan anders kerstdiner met de hele familie. Het gebruikelijke idee van voor-tussen-hoofd-nagerecht laten we in deze kookcursus varen. In plaats daarvan creëren we een tafel vol verschillende gerechten, waar iedereen van kan peuzelen. Dat is lekker, gezellig en geen gedoe met gangen. 


  • 2,5 uur online kookles 
  • 12 vegan of vegetarische recepten 
  • Kookdemonstratie van 7 feestelijke gerechten
  • Tips & weetjes over natuurvoeding en koken
feestkoken kerst

Een mooi 'prei-sje'

€ 47,00


Inclusief: 

  • Digitale receptenbundel met een link naar de opname

Foto Marion Pluimes

Een kijkje in de keuken

Benieuwd wat we gaan bereiden? Wat dacht je van een overheerlijke pappilotte en een winterse ceasarsalade met boerenkool? Maar ook een skordalia met pastinaak en pompoen bulgur hapjes komen aan bod. Ook het dessert slaan we niet over met een zoetfrisse polentataart met abrikozen en citroen. Loopt het water je al in de mond?