Voel je fit en gezond: Detox-sapkuur! 💪🏼
💚 vanaf februari, net na carnaval starten we weer met de detoxkuren!
💚 5 dagen heel veel biologische groenten en fruit, door ons vers geperst in heerlijke combinaties.
💚 Afhalen in Breda en Uden à € 179,- pp
💚 Tips & tops dagelijks in je mailbox. En er is ook even tijd voor persoonlijke voedingsvragen.

Wil je graag meedoen? Of wil je eerst meer info? Bel of mail Marjon Willems (Uden) of Marion Pluimes (Breda) dan even.

Uden   -> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12364661
Breda  -> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 15657684

Ervaringen:

Het is me prima bevallen. Even een periode heel bewust eten en weer een schoon binnenlijf. Het was prima te doen, geen honger, meer dan voldoende eten. 
Opbouwen gaat/ging ook prima. Ik probeer nog steeds bewust te eten. De verleidingen zijn nu wel moeilijker te weerstaan.
Tijdens de detox week had ik er geen enkele moeite mee. Ik zou zeker nog een keer meedoen als ik in Breda ben. Dus houd me op de hoogte!
Ik zou het zeker aanbevelen bij vrienden. 

Met name voelde ik me heel erg rustig tijdens de detox. De regelmaat die ik uiteindelijk heb gecreëerd in de dag om de sappen en smoothies te nuttigen. Even niet denken over wat ga ik eten en het koken zelf maakte het ook geestelijk veel rustiger. 

Ik zou zeker weer meedoen met de volgende detox-sapkuur. Ik was tijdens deze week veel opgewekter en energieker als anders. Ik merkte dat mijn lichaam hier wel blij van werd. Eerste anderhalve dag had ik wel last van hoofdpijn, maar dat kwam waarschijnlijk door gebrek aan koffie. Ik heb nog geen koffie of alcohol gedronken en dat gaat me best goed af tot nu toe. Mijn buikomvang was ook wat afgenomen na deze kuur maar dat is wel weer wat toegenomen helaas. Zo’n sapkuur is natuurlijk in de puurste vorm van voeding en dat valt niet mee dat vol te houden in het dagelijkse leven. Maar goed; mijn intenties zijn wel om het beter te doen.

Reactie van detoxer na twee weken :-)
Ik heb nu al veel sla en spinazie uit de tuin en merk dat ik veel minder vlees eet...gewoon geen behoefte aan...ook nog rabarber chutney gemaakt en die is heerlijk.
En de vlierbloesem wil ik ook nog wat mee doen...Je hebt wel weer wat in mij wakker gemaakt😃

De kuur is me erg goed bevallen. Ik ben strikt geweest en heb echt niks erbij genomen wat niet mag. Dat vind ik goed van mezelf. Ik had wel de laatste dag moeite om nog de sapjes en smoothies tot me te nemen. Op een gegeven moment is het wel genoeg. Ik wil graag in het najaar weer meedoen. En ik ben ook enthousiast en vertel het aan anderen. Met name omdat alles voor je wordt klaargemaakt, is zo fijn.

De kuur heb ik als positief voor mijn lichaam ervaren, mijn ontlasting is verbeterd/ ik heb meer zicht op waar het eventueel 'fout' kan gaan en ik ben nu weer zelf gember gaan slowjuicen en maak weer wat makkelijker een groene smoothie. Het lijkt er ook op dat mijn hang naar snacken is gematigd. Ik zou het aan anderen aanraden omdat het vrij makkelijk is omdat het je veel werk scheelt aan boodschappen en alle sappen en soepen maken.

 

gka_pan.png