Puur koken
Deze compacte kookcursus van 4 lessen online biedt een kijkje in de vega(n)-biologische keuken.
De cursus is bedoeld om een aanzet te geven wanneer je nog wat onbekend bent op het terrein van de vega(n) keuken en/of op het gebied van natuurvoedingsproducten.
We maken per les van 2,5 uur via zoom ongeveer vijf gerechten. Denk aan soep, broodbeleg, ovenschotels en banket. 

img 9361Je leert koken met veelgebruikte producten uit de natuurvoedingskeuken en hoe je een uitgebalanceerde vega(n) maaltijd samensteld volgens de vegachecklist. 

Aan het einde van deze cursus heb je kennisgemaakt met de meest toegankelijke natuurvoedingsproducten.
Kun je een lekkere vega(n) maaltijd bereiden zonder kant en klare burgers.
Ken je de basisprincipes voor het samenstellen van een maaltijd volgens de uitgangspunten binnen de natuurvoeding.

Wat krijg je:

  • 4 x 2,5 uur online les met begeleiding
  • receptenbundel
  • de vegachecklist
  • startpakket met specifieke ingrediënten t.w.v € 50,-
  • opname van de les zodat je het nog eens rustig kan bekijken
  • 4 audioberichten met uitleg en theorie van de bio-vega(n) keuken

Voorbeeld herfstgerechten:
Uiensoep van zelfgemaakte bouillon
Geroosterde koolraap
Pilaf van speltbulgur met kerriesaus
Preitaartjes
Rode koolsalade met munt en amandelen
Dadelwalnootkoek

Hoe: online via Zoom
Data: vrijdag 21 mei, 28 mei, 4 juni en 11 juni
Tijd: 10.00-12.30 uur
Prijs: € 295,- pp

Actie: als je je nu aanmeldt voor de cursus Puur koken krijg je er de insta cursus De Vegachecklist gratis bij!

De lessen worden gegeven door onze docent Marion Pluimes, zij is ook chef-eigenaar van The Loffly Chef in Breda. 
Aanmelden of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

gka_carrot.png