Foodstyling en Smaak

Een hele dag met Eke Mariën in de keuken. Wie wil dat nu niet!? Eke is bekend van Koken met kennis en zal als gastdocent bij ons een workshop verzorgen. Het onderwerp is foodstyling en smaak. 

Je leert de uitgangspunten van Foodstyling en Eke deelt daarbij zijn ervaring als professioneel foodstylist. Hij besteedt daarbij veel aandacht aan achtergrond informatie over kooktechnieken en producten.eke
Er is een theoriedeel, er wordt een demonstratie gegeven en je gaat zelf aan de slag.


Het tweede onderwerp, Smaak, wordt ook uitgebreid behandeld en je leert hoe smaak werkt, hoe je smaken aan een gerecht toevoegt en hoe je ze kunt behouden.
Uiteraard werken we met biologische producten en zonder vlees en vis.

datum: nog te bepalen
tijd: 10.00-17.00 uur
kosten: € 115,- inclusief lunch en receptuur
lokatie: Smulweb Amersfoort
aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

gka_carrot.png