1/2 citroen
2 eieren
80 gr agavesiroop
100 gr speltbloem
1/2 theelepel wijnsteenbakpoeder
1/4 theelepel fijn zeezout

rasp de schil  van de citroen
verwarm de oven voor op 180 graden celsius
klop de eieren met de agavesiroop tot een dik schuimig mengsel wat bleek van kleur is
en wat als een dik lint van de klopper/garde valt
meng de bloem met het bakpoeder en zout
roer (niet kloppen) dit door het eimengsel en voeg ook het citroenrasp toe
zodra alles gemengd is kun je meteen stoppen met roeren
bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het beslag erover in 8 hoopjes
bak dit in het midden van de oven in 10 min. gaar en lichtbruin
laat ze een paar minuten uit de oven op het bakpapier afkoelen
haal ze voorzichtig van de bakplaat af en laat op een rooster verder afkoelen
zo snel mogelijk opeten :-)


gka_carrot.png