65 gr cashewnoten

1 biet (ongekookt)
2 eetl ahornsiroop
1 eetl citroensap
1 teentje knoflook
1 eetl olijfolie
peper-zout
waterkers

Week de cashewnoten 2 uur in heet water. (4 uur in koud water)
Schil de rauwe biet, schaaf er dunne plakken van op de mandoline.
Meng ahornsiroop en citroensap, peper en zout en breng met de biet aan de kook en zet 60 min. weg om te laten marineren.
Schil de knoflook en leg 3 min. in wat heet water.
Pureer de cashewnoten en de knoflook fijn in een keukenmachine.
Breng op smaak met olijfolie, citroensap, peper en zout.
Laat de bietplakjes kort uitlekken, bedek de helft van een plakje met de crème, leg een blaadje waterkers erop en klap dubbel.
Je hebt nu een soort half open ravioli, als los voorgerecht serveer je drie ravioli's per persoon.

gka_pan.png