Wil je als leerling kok starten bij restaurant LOFF dan bieden we je het volgende:

- een unieke keuken in Breda waar je alles leert over de natuurvoedinsgkeuken die zich kenmerkt door vers, seizoen, vega(n), biologisch en smaakvol
- een werkplek waar samenwerken centraal staat en er ruimte is voor eigen ontwikkeling
- een leerplek voor minimaal één jaar op basis van 32 uur per week met een marktconforme vergoeding
- de kans om alle facetten van het koksvak direct te kunnen uitvoeren: planning, voorraadbeheer, HACCP, receptuurontwikkeling, calculatie en koken
- leeftijd vinden we niet van belang

Wat vragen we?:

- een positieve werkhouding
- leergierigheid en enthousiasme
- zin om lekker te knallen
- open staan om feedback te ontvangen en te geven

Klinkt dit interessant? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

gka_carrot.png